2017. január 20., péntek

Rossz lányok 2017 - passziánsz



Ebben az eseményben 6 menő outfitet, 3 hajat és hátteret nyerhetsz, úgyhogy készítsd a rosszabik oldalad! Hogyan kell játszani a passziánsz játékot: 

A jobb oldalom található egy kupac, ahová át kell tenned a lapokat az oszlopokból ahhoz, hogy megszerezd az ajándék kártyalapot, amelyet egy kis díszdoboz jelöl.
A kupac ugyanakkor egy kicsit trükkös, csak olyan kártyákat fogad el, amelyek 1-gyel nagyobbak vagy kisebbek mint ami épp a tetején van. Szerencsére a színek nem számítanak, vagyis tehetsz kárót szívet és így tovább. Például, ha királynő van a tetején, akkor tehetsz rá bubit vagy királyt. Egy kivétel van, az Ász, amire 2 vagy király tehető.

Látogasd meg az eseményt a játékban és vedd fel a paklit, hogy elkezd a játékot. Ha szeretnéd, javíthatod az esélyeid extra lapokkal a kezdés előtt. Az ingyenes pakli 2 óránként érhető el, amíg be nem fejezed. Szerezd meg a jutalmakat, mielőtt elfogyna a pakli.

Ha beragadtál, a Joker kátya segít:erre bármiylen lap kerülhet. (5 gyémántért)

Annyiszor játszhatsz egy paklival, amíg meg nem szerzel belőle minden jutalmat, naponta egy ingyenes lehetőséged van, de gyémántokkal többször is próbálkozhatsz.



Ez az esemény 2017.02.02. (csütörtök) 13:00 óráig lesz elérhető. 

1.szett + nyeremény haj


2.szett + nyeremény haj


3.szett + nyeremény háttér


4.szett + nyeremény haj


5.szett + nyeremény különleges smink

6.szett + nyeremény háttér



1 megjegyzés: