2017. január 19., csütörtök

Február szépe - SZAVAZÁS

Helló lányok

Ismét sikerült megdöntenünk az előző verseny létszámát, ami csodálatos! 40 csodálatos hölgy van versenyben a díjakért. Két hét áll rendelkezésetekre hogy kiválasszátok a 3 legszebbet. 
Fontos megjegyeznem, hogy ha holtverseny alakul ki, akkor +3 nap lesz dönteni közöttük.

A szavazatodat a jobb oldali > Február szépe < modulban tudjátok leadni, mégpedig úgy, hogy ha kiválasztottátok a számotokra szimpatikus hölgyet rákattintotok a gombra!
A verseny tisztasága érdekében a hölgyeket csak sorszámmal jelöltük!

És hogy milyen nyereményekért folyik a küzdelem? Hát ezekért: 
  1. Helyezett nyereménye: Egy egyedi gravírozott üvegpohár, melyre olyan szót gravírozunk, ami neki tetszik. Kiemelt helyet kap a februári promóciókból készült képeken, és a Március szépe szépségverseny reklámkampányában! Meg persze mint mindig, ő lesz az egyik ékszer a fejlécképünkön.
  2. Helyezett nyereménye: Szintén egy egyedi üvegpohár, melyre a hölgye nevét gravírozzuk, szerep a februári promócióból készült bejegyzésekben, a Március szépe szépségverseny reklámkampányában, és a fejlécképen.
  3. Helyezett nyereménye: Egy textil hatású One Direction matrica csomag, melyet bátran ragaszthat akár ruhára vagy táskára is. Továbbá szerep a februári promócióból készült bejegyzésekben, a Március szépe szépségverseny reklámkampányában, és a fejlécképen.
Olyan sok versenyzőnk van, hogy nem készítettem képet, melyen mindenki együtt van! :D Szóval itt vannak szépen sorban négyesével! A verseny különlegessége, hogy téma szerint kellett felöltözni, mely így szól
Öltözz a szeret színébe

Győzzenek a legszebbek! ♥

Határidők: 
A szavazás 31. éjfélig tart. 
Eredményhirdetés 02.01 13:00 után











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése