2020. március 1., vasárnap

Március szépe #2020 - Jelentkezés


Helló hölgyek ♥

A kérdőívek hatására úgy döntöttünk hogy újra belevágunk a -Hónap szépe- versenysorozatokba. De új szabályokkal, körültekintőbb szavazással, az erőszakos kampányok visszafogásával, és az anonimitás fontosságának fokozott figyelembevételével. Nagyon fontos a véleményetek számunkra, ezért bátran mondjátok el, akár privát üzenetben, akár kérdőíveken keresztül, vagy itt a blogon hozzászólásban, névtelenül. 

2020 első versenyének témája: 
Rózsaszín tavasz

Feladat, hogy vegyél fel egy rózsaszín árnyalatú tavaszi ruhát. Lehet rövid, hosszú, elegáns, sportos, full pink, babarózsaszín, fodros, nadrágos, bulis, mini.... bármi! Rád bízzuk, hozd ki a témából a számodra legkülönlegesebb outfitet. Legyen ez a verseny igazán változatos. 


A versenyre jelentkezni a játékon belül, vagy a facebook csoportban privát üzenetben, vagy itt a bejegyzés alatt hozzászólásban tudtok. 
Profiljaink linkje: 
Fontos! Ha üzenetben küldted el a jelentkezést (a játékon belül, vagy messengeren) addig ne töröld a galériádból a képet, amíg nem igazoltuk vissza, hogy el van mentve. Sokszor megviccel minket a rendszer, és törlődnek üzenetek a játékon belül! Ha nem kapsz választ 1-2 napon belül, érdemes megkérdezned mi újság, láttuk e a jelentkezésed. 

Jelentkezés menete: 

  1. Öltözz fel a témának megfelelően.
  2. Készíts a galériádban egy képet róla háttér nélkül(!) .
  3. Másold ki a kép linkjét.
  4. Küld el nekünk így:
    Neved
    Szinted
    Kép link
Itt egy példa: 
Blandina
42

Nyeremények:

A korábbi tárgyi nyereményeket teljesen elfelejtjük. Rizikós volt (megesett, hogy egyáltalán nem ért célba) és butaság. Játékon belüli juttatásokra nincs módunk, ezt határozottan megerősítette az adminisztrátor. Így tehát csak a következőkkel tudunk az első három helyezettnek kedveskedni.
  • 1 hónapig szerepelnek a blog és a facebook csoport fejlécén, amit 2x fogok frissíteni. 
  • Ha megjelenik egy új promóció, akkor azt a nyertes hölgyekkel mutatjuk be itt a blogon, és a csoportban is. 
  • A következő versenyt reklámozó képen is ők lesznek. (Ezt fogjuk körbe küldeni hozzászólásokban a játékban) 
Szabályok
  1. Csak egy képpel lehet nevezni, amit később nem lehet megváltoztatni. Ha meggondoltad magad, és mégsem szeretnél részt venni a versenyen, a jelentkezési határidő végéig jelezd üzenetben, és törlünk. 
  2. Azt a 3 hölgyet akik megnyerték a versenyt kényszerszabadságra küldjük! A következő versenyen nem nevezhetnek. 
  3. A verseny tisztasága érdekében finomítjuk a kampányt. Ez egy létező dolog, megtiltani egyszerűen nem lehet, nincsenek is rá eszközeink, arra kérünk minden versenyzőt hogy csak magát a szavazást népszerűsítse. Ne linkeljen a saját képével, hogy "Szavazz rám!" "22. versenyző vagyok" és hasonlók. A szavazás indításakor lesz a bejegyzésben kép, ami egyszerűen a verseny témájával buzdít szavazásra, csak azt linkeljétek a játékban, bármiféle körítés nélkül. Azt, hogy valaki az ismerősöket mozgósítja magánemberként (munkatárs, facebook ismerősök, osztálytársak...stb.) semmilyen módszerrel nem tudjuk, és nem is akarjuk szankcionálni. De a játékon belüli hozzászólások már más. Ott alapból a játék alapszabályzata tiltja a szavazatkérést, amit ha megszegtek a karakteretek láthatja a kárát. (Némítás, tiltás, törlés) Ha azt tapasztaljátok, hogy valaki agresszívan reklámozza magát, készítsetek képernyőképet, amin dátum és idő is látszik(!) és küldjétek el nekünk. Ha három különböző személytől, különböző időkben, és a személyes figyelmeztetés ellenére is folytatja, kizárjuk a versenyből.
    A LEGSZEBB nyerjen! És ne a legnépszerűbb. :) 
  4. Változik a szavazás. Külsős oldalon, a bejegyzésbe beillesztve fog zajlani. Lehetőleg olyan szavazást bonyolító oldalt keresek, ami felismeri az inkognitót és a különböző eszközöket. Mindezt azért, hogy ne lehessen elcsalni a versenyt.
    (Bár megmondom őszintén, nem értem mi szükség egy ilyen versenyt elcsalni...) 
Határidők:  

A versenyre jelentkezni március 15. éjfélig lehetséges. 


A szavazás ezután kezdődik 16-tól 29. éjfélig. Az eredményhirdetés pedig a hónap utolsó két napján lesz. A következő verseny -Április szépe- pedig 1-én reggel 09:00-től, előre ütemezett bejegyzésben fog kezdődni. 


2 megjegyzés:

  1. Sziasztok
    Én szeretnék jelentkezni. Küldöm a játékon belül priviben a képet
    Hermione (23)

    VálaszTörlés