2018. november 2., péntek

Star House - Hogyan is Működik


Hölgyek!
Csodás őszt igértünk nektek a Lady Popularban és így is van!
Örömmel osztjuk meg veletek az új játékjellemzőt, amelyet a leginkább versenyezni szerető és legdivatosabb játékosoknak találtunk ki.
Ne feledjük, hogy a játékunk egy csillogó aréna is, amelyben a legnagyobb divatrajongók a legnagyobb nyertesek!

Isten hozott a Csillag házban!
A Csillag ház egy havi verseny a lebátrabb hölgyek számára, akik szeretnének bekerülni a játék leghíresebb házába és versengeni az összes többi hölgy szavazatáért.
Tudjuk, hogy sokan izgatottak vagytok, ezért siess és légy az elsők között, akik bekerülnek a Csillag ház versenyzői közé!


Hogyan is kezdődik?

Készíteni kelett egy képet, mindegy hogy milyen,  a lényeg, hogy a Te stílusodat jelképezze. Minden hónap 17.-től lehet jelentkezni  25.-ig. Azután ha megvan a képe Mottó és egy kis infót kell magadról megani. Pár apró mondatba bővel elég. vagy akár ki is húzhatod (-).



A szavazás a hónap végéig tart, az idő alatt keressk a Top 20 Hölgyet.

Figyelem! A Szavazás itt is ugyan úgy zajlik, mint az ediggieknél. Emlékeztek FB-csoportban klön volt róla poszt! A szabályzatnak megfelelően kérnük segítsget. Szavazatokat dollárért cserébe lehet adni.


Amint átlépnk a következő hónapba és megvan az első Top 20, az első feladat máris elénk kerül. A Top 20 Hölgynek lexikont kell írnia, melyben pár kérdést tesznek fel.

Lexikon lényege:  Egy kicsit, olyan, mint az igazi szépségversenyek, kis apró dolgkat kell elárulni magadról, amivel kicsit közelebb kerülünk egymáshoz. Ez a játék eddigi legcsaládcentrikusabb lépése a klubok kialakítása után. Ha van olyan téma a lexikonba amit nem szeretnél elmondani (-) jellel csak khagyod. Próbálj meg egy két szóval körül írni magad, így hitelesebb leszel és kíváncsiak is lesznek rád. :) Ha elvicceled a dolgot negatívként is vethet rád, így jól gondold meg, hogy mit írsz le, hisz itt most Saját magad kell bemutatnod.




Második feladtat újra szavazatokat kell gyűjteni, de itt már a teljes lexikon is segít neknük. Ami viszont nehezít, csak 24 óra lesz rá, és a szavazatokat se látjuk. Se résztvevőként se pedig "nézőként"

Itt a szavazatokat smaragd és gyémánt formájában lehet adni. Az 5 legkevesebb szavazattal rendelkező ki fog esni. 





HAMAROSAN FOLYTATJUK! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése