2018. augusztus 30., csütörtök

Trópusi hangulat - 2018 - dobókocka



Hölgyeim,
Csomagoljunk! Ideje utazni! Hozz naptejet, fürdőruhát és jókedvet és máris készen állunk egy ezotikus sziget melátogatására. Úgy hallottuk, a helyiek nagyon barátságosak, hangosak és színes... tollúak. Fedezd fel a csodás outfiteket és az 5 különleges sminket!

 Hogyan játssz: Ahhoz, hogy haladj, pálmalevelekre lesz szükséged, amelyekkel dobhatsz a kockával: a dobott szám mutatja meg, mennyit léphetsz előre. Használhatod a szerencsekockát is, amellyel kiválaszthatod mennyit szeretnél előre lépni. (Egyszeri alkalom)
 Az utad 5 inyenes pálmalevéllel kezded. Minden nap az esemény végéig 5 pálmalevelet kapsz, amikor először belépsz aznap a játékba.

 Sétád során rátalálhatsz a pálmafa zónákra, amelyek jutalmat rejtenek! Ahhoz, hoy beléphess, pontosan a bejáraton kell állnod. Ha kimaradt pár mező a zónában vagy nem sikerült mindent öszegyűjtened, ne agódj: visszatérhetsz és újra felfedezheted a zónát. Amikor felfedezed a zónákat és minden ajándékot összegyűjtöttél, egy gyönyörű pózzal ajándékozunk meg. Az esemény elérhető.


 2018.09.13 (csütörtök) 13:00 óra


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése