2017. december 29., péntek

Jég újévi event 2018 - passziánsz


Üdv hölgyek
Elérkezett az egyik legstílusosabb este ideje, az Újév este! Új lehetőségek, ambíciók, kihívások és... trendek! Hiszen mindannyian joban szeretnénk kinézni az új évben, mint valaha, ugye?
A Jég Újév pasziánsz eseménnyel minden adott a feledhetetlen Újévi ünnephez. Légy ügyes és gyűjtsd össze a csodás nyereményeket, a legelegánsabb ruhákat, és a stílusos lakásdekorációkat!
Az esemény elérhető: 2018.01.11 (csütörtök)13:00 óráig.
Hogyan játssz:
Menj aJég Újév passziánsz oldalra és válaszd ki az első zónát. Gyűjtsd össze az összes cikket a zónában, és megkapod a különleges jutalmat, és menj a következő zónába.
Ha kiválasztottál egy zónát, lehetőséged lesz növelni az esélyeid extra lapok vásárlásával gyémántokért.
Ahhoz, hogy megnyerd a különleges jutalmat és leküzdd a zónát, össze kell gyűjtened azAjándékkártyát, , amit a becsomagolt doboz jelöl. Menj azAjándékkártyához, helyezd át a lapokat az oszlopokból a Halomraa jobb oldalon.

Kezd a lapokkal a pakliban. A lapokat akor tudod áthelyezni az oszlopokból, ha 1-gyel nagyobbak avgy ksiebbek mint a az éppen a halom tetején levő lap. Szerencsére a lapok fajtája itt nem számít.
Például van egy királynő a halo tetején, erre tehetsz bubit vagy királyt. Ne feledd, az ász nagy lap is és kicsi is, - teheted 2-re vagy királyra is.
Ha elakadtál, a Joker lap segíthet, erre bármilyen lapot tehetsz. (5 gyémánt)
Annyiszor játszhatsz a paklival, amenyiszer csak kell, hogy minden nyereményt begyűjts jutalmat.    2 óránként ingyenes lépésed van, de többször is próbálkozhatsz egy napon belül is gyémántokért.
Jó szórakozást!
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése