2017. november 8., szerda

Trónok harca - Fehér trón 2017 - régi/új event



Üdv Hölgyek!

A Games of Fire -White Throne /Az éhezők viadala/ esemény visszatért! Alkalmad van nyerni pár csodás outfitet,bútort és egy egyedi hátteret, ha sikerül minden nyereményt összegyűjtened. Eközben dollár és smaragdot is nyerhetsz.

Fuss végig az esemény térképén, látogasd meg az összes körzetet és fedezd fel az összes kincsesládát a bennük rejtőző ruhákkal! Lépj be rendszeresen az ingyenes nyilaidért, ezekre szükséged lesz az utazáshoz!  (Minen nap 5 darab)

Amint beléptél az eseménybe, látni fogod a térképet és a nagy fényes kockát a jobb oldalon: csak kattints a dobásra és legyen szerencséd! A szám mutatja meg, mennyit lépsz előre. Ne feledd, hogy pontosan a bejáraton kell állnod ahhoz, hogy beléphess vagy tovább haladhass. Ha elhagyott a szerencse, még mindig ott a Szerencsekocka, amellyel előre meghatározhatod, mennyit szeretnél haladni előre. ( A legelső ingyen van, utána 3 gyémánért lehet mindig lépni) A körzetekben minden négyzeten jutalom van, de csak néhányon van kincsesláda. Próbálj a ládákra lépni, mert itt vannak a legjobb nyeremények: a lakáscikkek és a ruhák! A szerencsekocka ebben is tud segíteni!

Ha már végig értél a körzeten, de még mindig hiányzik valami, használhatod az újrakezdést és begyűjthetsz mindent! Folytathatod az eseményt a térképen egy másik körzetet felfedezve és később is visszajöhetsz a maradék ajaándékokért, teljesen ingyen! (Csak rákattintasz a arra a mezőre,ami  áll a láda)

És végül, de nem utolsó sorban: ha mindent begyűjtöttél az összes ládából, megnyered a lenyűgöző hátteret!

Jó szórakozást!

Az esemény elérhető:2017.11.22 (szerda) 13:00-ig






















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése