2017. február 20., hétfő

Március szépe - SZAVAZÁS!

Üdv Hölgyek! ~

40 mesés hölgy közül kell kiválasztanunk a legszebbet, ami nem kis feladat, hiszen csak úgy tündökölnek! ♥ Nem sokkal több, mint egy hét alatt kell ezt teljesíteni, reméljük, hogy nem alakul ki holtverseny. Ha erre kerül a sor, a szavazást meghosszabbítjuk + 3 nappal, a holtversenyben lévő versenyzőkkel. 

A szavazatodat a jobb oldali ✴ Március szépe ✴ modulban tudjátok leadni, mégpedig úgy, hogy ha kiválasztottátok a számotokra szimpatikus hölgyet rákattintotok a gombra!

Versenyünk témája:

Borulj virágba

A verseny tisztasága érdekében a hölgyeket csak sorszámmal jelöltük!

FONTOS: A versenyzők indíthatnak kampányt szavazatokért a közösségi fórumokon (pl.: Facebook, Google+ ...stb), de a Ladypopular játékon belül csak úgy, ha nem írják oda egyértelműen, hogy "Szavazz rám!", ugyanis ezt a játék hivatalos szabályzata tiltja! Némítást, rosszabb esetben kitiltás jár érte, és nem tudtok majd belépni a hölgyetekkel! A következő szövegekkel viszont szabályos a kampány: 
  • Kattints és szavazz! :) 
  • Szerinted ki a legszebb? Kattints és add le a voksod!
  • Csak egy pár perc, kérlek kattints a linkre!
Az oldalon a gyakori kérdések menüpontban (fejléc alatt) találtok segítséget, hogyan illesszetek be linket a játékon belüli hozzászólásokba/üzenetekbe. 

Határidők:
A szavazás vége: 2017. február 28. - 23-59
A nyertesek kihirdetése: 2017. március 1. - 13:00 után
Az új webdizájn feltöltése: 2017. március 3. után











1 megjegyzés: