2016. október 9., vasárnap

November szépe 2016


Kedves Ladyk! 

Szeretném bemutatni újításunk, ami mostmár minden hónapban megrendezésre fog kerülni ( ha az igény is úgy lesz rá)                          A Hónap szépe versenyt! 


Természetesen mindenki nevezhet rá, Aki az Lady Popular 3: Fashion Aréna bármelyik szerverén játszik. Mivel egy versenyről beszélünk, így természetesen jutalom is lesz hozzá. Minden hónapban az első három Lady jutalmat nyer, de hogyan is fog ez működni??? És mi lesz a jutalom???

Mindig a következő hónap aktuális stílusávval kell benevezni és annak a Szépeit fogjuk keresni. Mint most is már a November szépére lehet jelentkezni.

Jelentkezéseteket a MAI naptól egészen 2016. október 22 (szombat) 00-ig várom és utána a következő héten október 23-tól egészen 2016.október 29 (szombat) 00:00-ig lehet majd rájuk szavazni a blogon!
Kép mellé pedig a következőket kell elküldeni!
Neved, Szinted, Clubod neve, melyik szerver.

Pl: 
VickyGlambert
Szint: 36
Club: First Lady
Szerver: Magyar

Ennek a jelentősége, csak annyi, hogy könyebben megtaláljuk a jelentkezőket, ha bármi kérdés, vagy hiba lenne a jelentkezésbe.

JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉGEK:

Képeket a profilomra is el küldhetitek ezen a LINKEN!!!
Vagy a FACEBOOK csoportunkba ezen a LINKEN!!!
Esetleg a FACEBOOK profilomra is küldheti ezen a LINKEN!!!
Email cím pedig a következő: vinncsyke14@gmail.com


És a jutalom!!!
Az első három hölgy aki megnyeri a Szépe verseny külön-külön kap egy egy képet a Hölygéről és a Novemberi eventeket velük lesznek hírdetve, valamint a borítókon Ők fognak szerepelni!

Sok sikert kívánok mindenkinek, remélem kedvet kaptok egy kis játékhoz!!! ♥ ♥ ♥ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése