2016. szeptember 11., vasárnap

Partym! -Részletek


Pár dolgot szeretnék leírni a partymmal kapcsolatban.

Elsőnek is van egy bizonyos listám amin szépen lassan haladok, és emiatt is kértem meg mindenkit, hogy az üzeneteket még ne küldjétek. Lassabban haladok vele, mint ahogy Én gondoltam.

A meghívóba eljegyzésre és azután következő álarcosbálra invitálok mindenkit. Hogyan is fog ez zajlani.


13:00-kor elkezdődik a party. Megpróbálok egy két feladatott én is teljesíteni, hogy könnyebben tudjátok letudni őket. De ahogy elkezdődik a party a képeket  fogom csinálni. 
              Sorrend: 1.: Klubtagok (Koszorús lányok)
                             2.: És utána szint szerint csökkenő sorrendbe lesz minden online tag!
                                  (Ezért is kérek mindenkit, hogy aki nem tud pontosan itt lenni, az kérem írja meg nekem és figyelni fogok rá!)
                             3.: Kb 15:00 óra fele szeretném az eljegyzéses képeket elkészíteni, utána pedig a álorcabálra felkészülni. Így azt tudom javasolni, aki megkapja az első képet velem, utána nyugodtan átöltözhet a következő képre! FIGYELEM!!! Az álarcosbálra nem kötelező átöltözni, de az arról akkor ilyen kép nem készül! Itt ugyan az a sorrend. Klubtagok, utána pedig a többi vendég szint szerint csökkenő sorrendbe.



Remélem ez a terv beválik és mindenki jól fogja érezni magát. Természetesen aki szeretne közös képet, amint csak Velem szerepel, azt üzenetbe írjon rám, és megbeszéljük. Mert szeretném, ha party vége felé sikerülne egy-két ilyen kép. De ha valaki nem ér addig rá, akkor a többi közé beszorítjuk! :) Gördülékeny vagyok ilyen téren! :)


És még valami, ha 2-3 nap múlva sem kaptál meghívót, de szeretnél részt venni, smaragdot gyűjteni, akkor írj rám nyugodtan és küldöm a meghívót.
Akik megkapták, de nem tudnak részt venni azoktól pedig azt szeretném kérni, hogy Ők is írjanak rám, mert mint minden partyn tudjuk, hogy az a fő probléma, a feladatoknál.!


Köszönöm a megértéseteket!
VickyGlambert ♥
Főszerkesztő



4 megjegyzés:

  1. Ez tökéletes!De meg hívsz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Mivel névtelenül írtál, így nehéz lett volna....

      Törlés
  2. Ez tök jó , már alig várom !!!!!!!

    VálaszTörlés